måndag 12 mars 2007

Lägenheten var bra

Lägenheten vi kollade på igår var bra, även om vi inte kunde se den eftersom den inte finns än. Vi pratade med mäklaren och fick veta lite mer detaljer om det. Vi hittade egentligen inte så mycket att klaga på och är överlag nöjda faktiskt. Enda nackdelen är att det är mer än ett år till inflyttningen fast det innebär ju även att vi kan spara extra mycket och sen ta lite mindre lån. Jag ska ringa och prata mer med dom i morrn, men det verkar lovande. Vi har bokat en av lägenheterna preliminärt.

2 kommentarer:

Finanskvinnan sa...

Kul! En grej jag gjorde när jag skulle flytta till min första egna lägenhet vid 19 var att jag tog planlösningen och klippte ut skalenliga figurer föreställande olika tänkbara möbler jag valde mellan. Sen provmöblerade jag i planlösningen och såg vad som var för stort/för litet etc.

Lite kul pyssel medan ni väntar kanske? Planlösningar är sällan exakt skalenliga, men nästan i alla fall.

Snåljåp sa...

Det är faktiskt rätt kul att planera sådär med planlösningen och pappersmöbler. Fast jag brukar mest sitta och stirra och fantisera om hur det kommer att se ut. 15 månader bort är den också, plus eventuella förseningar som säkert uppstår...

Vi har till slutet av veckan på oss att ångra oss för då är det dags att skriva på kontraktet. Känns spännande!