onsdag 13 juni 2007

Inte långt till semestern

Oj, nu blir det långt mellan inläggen. Hoppas ni har tålamod! Det har varit väldigt skönt väder ett tag och jag har inte haft någon lust att sitta och skriva framför datorn.

Livet rullar på som vanligt och jag har inte spenderat nåt över huvud taget den senaste veckan. Det är ett år kvar tills vi kan flytta in i lägenheten och det känns ganska olidligt faktiskt. Hoppas den inte bli försenad eller fördyrad eller något annat eländigt.

Mitt jobb stänger igen helt i sommar och jag funderar på om jag skulle försöka hitta ett sommarjobb nånstans. Lite sent ute för sånt kanske men jag tror jag vet vem jag kan fråga. Jag är inte så jäkla sugen på att jobba hela denna sommar också men jag kommer antagligen gå ner i tid snart så alla extra pengar är välkomna nu när jag kan jobba.

Jag tror inte det kommer fungera att både jobba och plugga heltid. Någon av er läsare som har lyckats med det? Förut tänkte jag prioritera jobbet och låta studierna dra ut på tiden men nu har jag nog tänkt om lite och vill gärna få min examen så snabbt som möjligt. Tre år ska det ta och det skulle vara skönt att inte behöva mer tid än så. Det beror också på om min sambo tänker läsa vidare eller inte, hon har vissa planer på det. Vi får se hur det blir.

3 kommentarer:

Finanskvinnan sa...

Jag har pluggat halvtid under hela min tidigare studieperiod, det blev för mycket mot slutet faktiskt. Vet en som försökte jobba heltid men h*n orkade inte ta alla poäng, och då blir det ju fel i alla fall.

Lycka till hur du än gör!

Snåljåp sa...

Jag trodde första terminen skulle vara på kvällstid och distans men det var visst inte så. Tur det kanske, så jag inte frestas att verkligen jobba heltid. Halvtid hade jag inte räknat med, men nu känner jag att jag verkligen vill gå den här utbildningen.

Ibland oroar jag mig lite inför framtiden... tex vad banken säger om jag bara jobbar halvtid. Tänk om sambon skulle råka bli arbetslös precis när vi ska söka lån också. Jaja, inte så mycket jag kan göra åt det.

Anonym sa...

Jag har provat på att plugga mer än heltid samt jobba halvtid i mer än 1,5 år. Det gick bra en tid, men blev väldigt lite tid för socialt liv utanför. Detta gjorde jag i slutet av studierna. Min rekommendation är att jobba minimalt i början för att klara av studierna och sedan jobba mer om man nu känner att man klarar och vill det.

// Finansvalpen