lördag 21 april 2007

Kortvarig fluga?

Det började väl med Hur jag blev rik och sedan kom Miljonär innan 30 (se länkar i högerspalten). Det var dessa två jag kände till när jag startade min blogg och ungefär samtidigt kom det tusen andra liknande bloggar och plötsligt skulle alla bli miljonärer och miljardärer och allt möjligt. Kul! Det är kul att läsa om ekonomi och sparande och alla har ju sitt sätt att se på saker och ting. För mycket tips kan man aldrig få.

Tyvärr verkar intresset ha svalnat hos de allra flesta för nu är det få som uppdateras speciellt ofta, om alls. Jag märker själv att det är lite svårt att hitta saker att skriva om. Det är ju inte så att jag kommer på nya galna spartips varje dag utan vi har nåt gränsen på sätt och vis. Nu lever vi i den här vardagen där vi spenderar så lite som möjligt och det är helt normalt för oss. Inte så mycket att rapportera om.

Det jag skulle vilja skriva mer om är nya projekt som kan dra in mer pengar på sidan om det vanliga jobbet. Jag har varit väldigt upptagen i och med skolan ett tag och kommer att så vara i flera år till. Men något bra projekt bör jag väl hinna utveckla i alla fall.

3 kommentarer:

Penningpungen sa...

Jag har ganska dålig motivation att blogga just nu, jag har inga intressanta ideer, jag har inga intressanta åsikter, inga intressanta tips. Alla tips eller tricks som gör en rik har redan skrivits på bloggar och på forum 100ggr förut, min blogg fungerar mer som en loggbok nu över min ekonomi och hur det sakta men säkert rör sig mot första miljonen

oberoende2022 sa...

Hej, ska vi länka varandras bloggar? Kolla gärna min sajt Tjäna pengar på internet

Snåljåp sa...

penningpungen: Jag vet hur det känns.. min blogg har mer börjat handla om mitt allmäna privatliv än vägen till miljonen. Fast det går väl lite i vågor.

oberoende2022:
Ska jag länka till bloggen eller sidan om passiv inkomst?