söndag 1 juli 2007

Månadsrapport

Juni var faktiskt extrem! Det känns helt otroligt kul att gå igenom siffrorna denna månad. Nu har vi sparat i exakt ett år och resultatet så här långt är inte alls dumt faktiskt.

Vi fick tillbaks skattepengarna och det blev totalt 15000 kronor. Jag gjorde även lite affärer som gav 10000. Dessutom fick vi båda väldigt bra löner tack vare att årets höjning kom retroaktivt på denna lön plus lite semesterersättning, samt en del traktamente. Tillsammans fick vi 57000 i lön efter skatt!

Vi gjorde av med 5500 kronor. Ganska mycket med tanke på att vi inte betalar någon hyra under sommaren. Maten kostade 2000 kronor! Nytt rekord tror jag, vi har uppenbarligen lyxat till det rejält den sista tiden. :)

Vårt sparande ökade med 77000 kronor i juni och hur mycket vi har totalt framgår uppe till höger.

5 kommentarer:

classresenären sa...

Grattis. En extremt bra månad måste jag säge. Det är nog inte många som kommer upp i er sparandenivå oavsett inkomst.

// Classresenären

Anonym sa...

Fantastiskt! Grattis!
Som en siffermänniska man är så undrar jag hur du fick ihop 566000. Du hade 506000 i maj och sparade 77000 i juni.
Bara kul.

Snåljåp sa...

tack!

När det gäller 566000 så uppdaterade jag en gång i juni också, när jag fått in pengarna för skatten och det jag sålde. Kolla inlägget från den 8:e juni.

Anonym sa...

Hej
Jag har precic hittat till din blogg, trevlig läsning måste jag säga:). Det jag undrade var om du studerade och hur har du råd med bostadsrätt under den tiden, med sommarhyra dessutom?! Kanske står någonstans, men att jag inte hittat det:)

Tack på föhand
Christopher

Snåljåp sa...

Nu jobbar jag på heltid men jag ska börja plugga nu i höst och tre år framåt. Då kan det bli lite svårt att spara lika mycket som nu, men jag ska jobba så mycket jag kan under tiden jag pluggar också.