fredag 20 juli 2007

Det går knappt framåt

Jag har jobbat lite på ett av mina projekt men det går väldigt sakta. Dels för att jag inte har mer än max ett par timmar över varje dag för det, men främst för att jag inte kan så mycket programmering så varje steg tar väldigt lång tid.

På grund av det har jag börjat fundera på om jag kanske borde lägga ut lite av jobbet på någon annan som har koll. En indisk programmerare är ju inte speciellt dyr men det rinner ändå iväg några tusenlappar.

Det gäller att hålla kostnaderna nere men det är frustrerande när det nästan inte händer något. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tid kan också vara pengar... Jag har kontakter med utländska programmerare som ev kan hjälpa dig till ett rimligt kostnad, kontakta mig ifall du är intresserad att diskutera möjligheten närmare.

Mvh,
mr91nk at gmail.com

Snåljåp sa...

Nu har jag dragit igång på egen hand och faktiskt lyckats prestera lite, även om det går långsamt. Jag kör på så får vi se hur det går. Annars kontaktar jag gärna dig senare.

Fredrik S sa...

Fast det bästa vore ju om du kunde få in en bra programmerarkompis i projektet. Testa med ett av dina enklare och mindre projekt först, så spelar du inte med så mycket insats!
Dessutom kommer du att kunna utveckla ditt projekt mycket bättre när du har en kompis som bygger kod än en anlitad firma som egentligen bara vill ha dina pengar.
Du behöver ju inte erbjuda kompisen partnerskap, utan erbjud en sorts avkastningsandel. T.ex. 50% av avkastningen, upp till totalbeloppet 10.000 SEK eller liknande.