tisdag 10 juli 2007

Reklamen borta

Reklamen jag hade på sidan höll alldeles för dålig kvalitet och det var krångligt att sortera bort alla kassa bluff-företag. Jag tog istället bort reklamen helt.

9 kommentarer:

Diversifierad sa...

Ja, det är lite tråkigt med allt skräp som AdSense drar hem. Vill du så bjussar jag gärna på min Filtreringslista, jag är ganska nitisk. Har du funderat på TradeDoubler annars? Jag har precis reggat mig där, skrev en snutt om det här.

Snåljåp sa...

Jag skippar Adsense helt för ett tag. Jag fyllde också på min filteringslista efter hand men jag tröttnade på det (38 stycken har jag där nu).

Tradedoubler ska jag fundera på. Jag använder det på ett par andra sidor med ganska dåligt resultat, men jag kanske ska ge det en chans till.

Diversifierad sa...

Själv är jag uppe i 47 poster... Har med jämna mellanrum publicerat den på bloggen för andra att ta del av, men det var ett tag sen nu. Har inte upplevt att någon varit speciellt intresserad av den.

Håller för tillfället på med en liten "best of"-sajt där jag ska omarbeta och publicera dom inlägg som jag tycker är långsiktigt relevanta. Där skulle jag kunna ha en statisk sida med min senaste Filtreringslista och datum för senaste uppdatering.

Alva sa...

Kom du in p� utbildningen?!

Snåljåp sa...

diversifierad: Jag tror det var från dig jag fick listan till att börja med, tack för det! :)

alva: Japp! Jag var nervös men det gick vägen som tur var.

Magnus sa...

Missar du inte en liten inkomst tack vare annonseringen ?
Eller var den helt försumbar ?

Mvh
Magnus
www.ekonomibloggar.com

Alva sa...

GRATTIS!

Snåljåp sa...

magnus: Jag tjänade ca 150 kronor på 5 månader. Alltid något kanske, men det gick åt ganska mycket tid till att försöka filtrera bort dålig reklam (som för sms-lån till exempel).

alva: tack!

Diversifierad sa...

En tråkig detalj med om du ger upp AdSense är ju att du aldrig får ut dom 150 kronor du tjänat hittills... Å andra sidan krävs det ju ett par år till innan du får ut dom ändå med den farten. =/