fredag 4 januari 2008

Första miljonen är svårast?

Det sägs att den första miljonen är svårast, sen rullar det bara på. Men i vårt fall tror jag inte riktigt det blir så. 1 miljon lär ta ca 2 års gnet-sparande men plötsligt ligger vi minus 1.5 miljoner istället och då lär det ta tid att komma upp i plus 2. Jaja, bara en liten fundering. Det vore trevligt att köpa lägenhet men ha kvar pengarna.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hej!
så du menar att ni sparar 41.666kr varje månad? tror inte jag på iallafall.

Miss Millionairess sa...

Japp, jag haller helt med visst kanns det surt att gora av med pengarna aven om de faktiskt ha blivit sparade for att spenderas pa just den grejen.

Jakob sa...

Det sägs att det lättaste och snabbaste sättet att bli miljonär är att börja som miljardär! ;)

Jakob -hurjagblevrik.se

Snåljåp sa...

Ibland önskar jag att jag bodde i nån liten håla där man kan köpa en stor lägenhet för hundra tusen. Om inte priserna går upp som dom gjort de senaste åren förstås, men det är det väl slut med för tillfället.

Martin sa...

Men du blir ju inte av med pengarna. Du investerar dem ju i en lägenhet som kanske till och med är värd mer den dag du säljer den.

Att ammortera på ett lån till en lägenhet bygger ju upp mer kapital än att betala hyra som bara försvinner.

Yebu sa...

Haj, jag har inte läst din blogg så jag vet tyvärr inte var du bor men generellt så går priserna på fastigheter "alltid" upp. Nu kommer det kanske inte vara så de närmaste åren men om tidshorisonten är några år så blir det nog en bra affär.