fredag 21 december 2007

En upptagen höst

Det var länge sen jag skrev. Som de flesta kanske vet så har jag börjat plugga på universitetet samtidigt som jag jobbar kvar på mitt gamla jobb. I början tog jag ganska mycket ledigt för att åka till skolan men dom senaste månaderna har jag jobbat nästan hela tiden och skött skolan helt på distans.

Det jag vill säga är att det är lite svårt att hinna med att tänka på annat än skola och jobb. :) Nu är dock terminen slut och jag tänker ta några dagars paus innan jag börjar igen.

När det gäller ekonomin så fortsätter vi att spara väldigt mycket och lever väl i princip likadant som tidigare. Jag ska uppdatera siffran uppe till höger i helgen.

Att jobba heltid samtidigt som man pluggar heltid går faktiskt. Jag pluggar inte ens hela tiden när jag är ledig, fast jag borde göra det. Jag har inte direkt fått toppresultat på de tentor vi har haft men jag föredrar medelbetyg framför studielån.

Jag vill gärna gå ner till halvtid på jobbet men känner att jag gärna vill ha de där pengarna trots allt.

Jag tänker på mina klasskompisar som inte har något jobb utan tar studielån istället. Och de läser samma kurser som jag. Ahh, vad skönt det vore.

2 kommentarer:

Petitessan sa...

Skönt att se att du är tillbaka, började bli lite orolig. Kör hårt med pluggandet och jobbet men framför allt bloggen! =) God Jul.

Ekonomiskt Sinne sa...

hej!
jag säger detsamma, jag trodde du hade försvunnit för gott.
välkommen tillbaka!
ta en titt vad som hänt i min blogg, det är massor med härligheter för dig!